Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen diler

Srbin uhvaćen na Bajakovu s gotovo 17 kilograma marihuane

'26.06.2012, Slavonski Brod - Policija na podrucju opcine Slavonski Samac u BP zupaniji otkrila i zaplijenila veliki nasad indijske konoplje tipa kanabis-marihuana. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL'
'Ivica Galovic/PIXSELL'
11.04.2013.
u 10:49

Na graničnom prijelazu Bajakovo prilikom kontrole osobnog vozila srpskih oznaka koji je ušao u Hrvatsku iz Srbije, carinici i policajci su pronašli skrivenih 16,80 kilograma marihuane

Na graničnom prijelazu Bajakovo prilikom kontrole osobnog vozila srpskih oznaka koji je ušao u Hrvatsku iz Srbije, carinici i policajci su pronašli skrivenih 16,80 kilograma marihuane. U Mercedesu  A 170 srpskih oznaka, bili su muškarac i žena, državljani Srbije, a muškarac, vozač, je na upit carinika imaju li što prijaviti, odgovorio niječno, ali je vozilo, temeljem analize rizika, upućeno na parkiralište na temeljitiji pregled.

Pregledom vozila carinski službenici u podvozju vozila prilikom pomicanja zaštitne plastike uočili su paket omotan samoljepljivom trakom, a u nastavku pretrage vozila temeljem sudskog naloga i u nazočnosti policije, u podvozju vozila pronađen je nadograđen prostor s ukupno 31 paketićem droge tipa marihuana ukupne težine 16,80 kilograma. Srpski državljanin je priveden na daljnju kriminalističku obradu u prostorije policije na Bajakovu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije